Jäseninfo

Jäsenyys kannattaa

Pataljoonan jäsenenä olet mukana kehittämässä Porin Ässien kannattajakulttuuria. Kaikki jäsenmaksuista saatavat rahat käytetään joukkueen kannustamiseen kotona ja vieraissa.

Kaudella 2019–2020 Pataljoonan jäsenmaksu on 20 euroa, jonka voit maksaa sivujemme verkkokaupassa. Liittymisen jälkeen toimitamme sinulle jäsenkortin ja/tai vuosilukutarran. Olet myös oikeutettu Pataljoonan jäsenille kuuluviin jäsenetuihin.

Voit liittää myös koko perheesi Pataljoonan jäseneksi. Samassa taloudessa asuvat 2 aikuista ja kaikki alle 15-vuotiaat lapset saavat jäsenyyden ja jäsenkortit 50 euron hinnalla.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä, joka auttaa Porin Ässiä menestymään.

Ostamalla jäsenyyden hyväksyt, että tietosi tulevat osaksi jäsenrekisteriä. 

Liity jäseneksi »

 HUOM!  Ilmoita meille sähköpostilla pataljoonainfo@gmail.com, jos sinulla ei ole kauden 2018-2019 korttia tallessa niin lähetämme uuden kortin, niille kenellä kortti on tallessa lähetämme vuosilukutarran liimattavaksi korttiin. Uudet jäsenet: Uusille jäsenille lähetämme uuden kortin .

Yksityishenkilöiden jäsenedut kaudella 2019-2020

Alennus Pataljoonan kannattajamatkojen hinnasta

Isomäen fanishopista kaikki tuotteet - 10%

Parturi-kampaamo Fiini: kaikki parturi-kampaamopalvelut -10% ja tuotteet -15%

K-market Luotsipoika: Edut ilmoitetaan myöhemmin.

Suklainen herkkupuoti: -5% ostoksista

Pub Karhunpesä: Ottelupäivinä pelin ajan makkaraperunat ja iso olut hanasta/siideri 10e, hanasta Koff/Karhu/siideri 5e kaikille asiakkaille.

Pataljoonalle hanajuomat, lonkero ja siideri -10% aina kortin esittämällä. 

Lounaskahvila Wilma: 8€ buffet lounas (9€norm)

Rattis: koti ja vieraspelipäivinä koko päivän iso olut pienen hinnalla

PK: 8€ sisään (10-16€ norm)

 

Muita Pataljoonan yhteistyökumppaneita ovat: Tullibaari, Väinölän Olohuone, Amado, Karhu HT sekä TI-Pesuhalli joiden edut ilmoitetaan myöhemmin.

  

HUOM! Kauden 2018–2019 jäsenmaksu pitää olla maksettuna 31.12.2018 mennessä, jotta saat etuosto-oikeuden pudotuspeliotteluiden lippuihin. Muut jäsenedut ovat voimassa tämän jälkeenkin.

Yhteistyökumppanit

Teemme myös yritysyhteistyötä. Jos yrityksesi haluaa lähteä mukaan tukemaan Pataljoonan toimintaa, ota yhteyttä numeroon 045 855 5002 tai osoitteeseen pataljoonainfo@gmail.com.

Yhteistyössä kumppani voi tarjota tietyn prosenttimääräisen alennuksen jäsenillemme tuotteistaan tai palveluistaan. Vastineeksi tarjoamme yli 500 potentiaalista asiakasta jäsenistömme kautta sekä näkyvyyden nettisivuillamme (logo sekä linkki omille sivuillenne).

Yritysjäsenet

Yritysjäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä numeroon 045 855 5002 tai osoitteeseen pataljoonainfo@gmail.com. Yritysten jäsenedut kaudella 2015–2016:

  • Kannattajayritys-jäsenkortti
  • Jokainen yrityksen työntekijä pääsee jäsenhintaan Pataljoonan fanimatkoille
  • Mahdollisuus osallistua Pataljoonan tapahtumiin yhteistyökumppanina ja profiloitua sitä kautta enemmän porilaiseen jääkiekkoiluun, mm. fanimatkoja markkinoidaan ko. yrityksen sponsoroimana
  • Maininta/logo Pataljoonan kotisivuille, josta linkki yrityksen sivuille
  • Etuosto-oikeus kahteen (2) kappaleeseen pudotuspeliotteluiden seisomapääsylippuja
  • Yritys saa käyttää Pataljoonan logoa markkinoinnissaan kyseisen kauden ajan
  • Jäsenkortilla saa lisäksi kaikki Pataljoonan normaalit henkilöjäsenten jäsenedut, mm. fanituotteet -10 % jäähallilta ja toimistolta ostettaessa

Rekisteriseloste

Seuraava kannattajamatka

14.9. TPS - Ässät 14.9.2019